SC Electromecanic Special Service SRL, Arad, a luat fiinta in 1991, avand ca obiect de activitate reparatii, intretinere, montaj ascensoare, platforme de materiale, platforme pentru persoane cu dizabilitati si instalatii electrice in constructii.

In cadrul companiei, este prezenta si echipa de muncitori, care din 1978 si pana acum, a montat in Arad, Hunedoarea, Caras-Severin, Bihor si Timis  peste 350 de ascensoare de toate tipurile. Actual, suntem 16 muncitori specializati, autorizati si abilitati pentru intretinerea ascensoarelor produse de IFMA Bucuresti SA (Romania) si MacPuarsa MAC (Spania), Schindler (Elevetia), Konne (Finlanda), Daldoss (Italia), Sec (Slovenia), Kleemann, Klefer (Grecia).

Societatea noastra este autorizata ISCIR si este certificata SRAC, prin implementarea sistemului calitatii.

Atestate si certificate ESSA ASCENSOARE

           

Montam si modernizam ascensoare de marfa si persoane (electrice, hidraulice, platforme de ridicat, pentru persoane cu dizabilitati, pentru vile, cu microprocesor – de toate tipurile), in colaborare cu societatile sus enumerate, care au produs si montat ascensoarele existente in Romania si produc in continuare ascensoare de toate tipurile la standarde europene si pot fi vazute in Arad: Mall Galleria Shoping Center Arad, Cora Arad, Hotelurile Central, Roua, Moneasa, Bella Verona, SC Proiect, Dir.Gen Finante Pub. Arad, Spit. Municipal, Judetean si Dezna, ascensor panoramic SC EuroPartners D&D SRL, Hotel Central, Hotel Continetal, Consiliul Judetean Arad, Primaria Arad, Liceul Moise Nicoara, Cartier rezidential Ared UTA, Via Romana, Bermo Rezident langa Kaufland, M1 str. Ciobanului Micalaca ….etc.

Modernizam ascensoare vechi de toate tipurile in colaborare cu societatile mai sus numite.

Avantajele ascensorelor modernizate:
• usi automate la cabina si palier;
• semnalizare acustica si optica in exterior si in interior, la sosirea in statii;
• colecteaza pasagerii in timpul cursei;
• comunicare bidirectionala prin telefon, aflat in interiorul cabinei (conform normelor ISCIR si al standardelor europene), direct cu dispceratul firmei de intretinere;
• ambianta placuta in interiorul cabinei definita prin culoare si calitatea materialelor; optional dotare cu radio;
• panoul de comanda electronic, modern si compact, cu 2 viteze sau viteza variabila.
Modernizarea poate fi integrala (ascensor complet cu/fara usi automate palier) sau partiala si anume inlocuirea partilor mecanice: troliu, cablurile de tractiune si tot ce tin de acestea; inlocuirea kitului electric: panoul de comanda, cutiile de comanda palier si cabina, instalatia electrica si tot ce tine de aceasta.

De asemenea se poate moderniza, separat, cabina ascensorului si anume, placare pereti cabina (inox, tabla plastifiata, placaj furnir sau aluminiu), respectiv dotarea cabinei cu: usi automate, butoane comanda tip anti-vandal (optional tip Braille pentru nevazatori), afisor statii, bara suport mana curenta, plafon securizat dotat cu sistem de iluminare cu spoturi LED, podea cu linoleum trafic intens sau covor PVC, ventilator, oglinda. Aceasta operatie, este una estetica si o recomandam sa se execute ultima, dupa ce ascensorului i-au fost inlocuite componentele cu grad de uzura ridicat.
Ofertele de pret sunt negociabile, iar dupa o intalnire in prealabil, ofertele pot fi adaptate in functie de dorintele clientului si in functie de gradul de uzura al ascensorului, rezultat, din expertiza ascensorului, efectuata de inspectorul CNCIR.
Plata se poate efectua in rate lunare (cu plata, in lunile de vara), fara dobanda; cu un avans minim, daca clientul este serios si doreste modernizarea.
In Arad, am modernizat pana in prezent peste 50 de ascensoare, exemple blocurile P3, P4, 22, 24, 25, (Podgoria-Policalenta), A1, D1, F1, H1, J1 (Calea Romanilor), X6 C, 5/II A, Y3, 1B2, 2C.B, X16, B1-3, B1-4, B1-5, X28, X4 D, U2, i1, X17 (Vlaicu) 188, 501, 510 (Micalaca)
Se asigura transport gratuit pentru prezentarea portofoliului.

SC Electromecanic Special Service SRL, executa:
Reparatii (revizii generale):
• Pentru ascensoarele vechi, se tine cont de posibilitatile de plata a clientului si se axeaza pe functionarea ascensorului in deplina siguranta, inlocuind piesele care prezinta uzura avansata.
intretinerea si eliminarea deranjamentelor:
Dispecerat non-stop;
Interventie non-stop pentru deblocarea persoanelor din cabina; maxim 30 minute conform normelor ISCIR;
• Efectuarea deranjamentelor in maxim 2 ore, fara inlocuiri de piese mari (motor, roata frictie); program interventii, luni-sambata orele 07-22, dumineca orele 08-13;
• In caz de avarie motor, in decurs de 4 ore, va montam motorul nostru de rezerva (pana ce este reparat motorul dvs.);
• Toate aceste interventii se executa in normele de timp prevazute, cu conditia sa nu fim afectati de calamitati naturale, ambuteiaje, intreruperi repetate de curent electric;
• Aceste operatii sunt prevazute in contractul de intretinere si preturile se negociaza tinand cont de vechimea, complexitatea ascensorului si distanta, pentru ascensoarele din afara orasului.
SC Electromecanic Special Service SRL, va asigura calitatea si garantia serviciilor prestate, deschidere si flexibilitate fata de nevoile clientului, pliante informative cu mai multe tipuri de ascensoare; oferte de pret de la producatori de ascensoare de renume, oferte pentru care suntem dispusi la discutii si negocieri la sediul societatii noastre sau al clientului; oferim consultatii gratuite pentru orice tip de ascensor.

Galerie foto personal ESSA